모바일 메뉴 닫기

닫기

International Students & Scholars Office (ISSO)

• About Hallym
  • Introduction

Hallym University is a four-year private university set at the foot of Bong Ui Mountain in central Chuncheon. Since its foundation in 1982, the university has strived to nurture its students into leaders of tomorrow. Located one-hour east of Seoul and served by world class transportation links, Chuncheon serves as the gateway as well as the capital of the province of Gangwon-do.

한림대학교 전경01확대

The university boasts eight colleges and six schools, one general graduate school and six special graduate schools. There are 783 full-time and 393 part-time faculty members, in addition to a 201-member staff.
Hallym University is affiliated with the Hallym University Medical Center, which has six general hospitals located throughout Korea, including the Chuncheon Sacred Heart Hospital right next to the campus.
The multi-award winning Ilsong Memorial Library carries over 700,000 books and 50,000 non-book materials, with a seating capacity of over 2000.

한림대학교 전경02확대

With a student population of about nine thousand, Hallym maintains a close-knit family feel. The university runs several intermural leagues, which run on evenings and weekends, allowing students to exercise and socialize as a group.
With its focus on ‘student-centered learning’ and the process of internationalization at its core, Hallym University has invested in its campus facilities to give students the best possible learning environment as well as comfortable living conditions.